Detaliu produs #Sisteme de tubulatura pentru deopzitele de cereale

Sisteme de tubulatura
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

Tuburi ASW

Tuburile ASW stau la baza sistemului nostru de conducte modulare. Dimensiuni și diametre nominale diferite permit un sistem de conducte personalizat. La fiecare deviere a fluxului de material sau locației greșite a fluxului de material apare abraziunea. Cu o margine cu flanșă fabricată cu precizie și o rotunjime ridicată a conductelor, lucrăm împotriva abraziunii. Există mai puține defecte din cauza conexiunii strânse a conductelor. Noua margine flanșată, precum și rotunjimea superioară (de obicei mai mică de 0,5 mm) a conductelor asigură o conexiune perfectă a componentelor în cazul conexiunilor cu un inel de strângere.

Avantaje:
• rotunjire superioară
• margine cu flanșă Schmelzer
• calibrat la interior
• asamblare ușoară

Tuburi cu protectie antiabraziva APS

O varietate din gama noastră de produse a fost echipată cu sistemul nostru APS. Am reușit să extindem durata de viață a acestor tipuri într-un mod rentabil. Înlocuirea căptușelii poate fi efectuata foarte ușor în orice moment.

Sisteme de tubulatura

Sisteme de tubulatura

Sisteme de tubulaturaNu am gasit rezultate.

Nu am gasit rezultate.

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.