Detaliu produs #Unelte pentru solarii

Semanatoare si cultivator Minimistral
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

SEMĂNĂTOARE MANUALĂ

Facilitează semănarea diferitelor tipuri de semințe în grădini și sere acoperite sau în spații libere. Din părțile sale componente fac parte 11 discuri de semănat ușor schimbabile. Se utilizează pentru semănarea porumbului, sfeclei, ridichilor, fasolei, roșiilor, castraveților și a altor 15 tipuri de legume (cereale, porumb, ridichi, praz, arpagic, spanac, castraveți, sfecla roșie, mazăre, fasole, mazăre, morcovi, salată, ceapă, varză, roșii, mac, salată, varză, muștar, morcovi, rubarbă, fasole, brocoli, varză, salată, rubarbă.) Semănarea se efectuează la adâncimea dorită de utilizator. La simpla semânare se realizază și operațiunea de acoperie a semințelor precum și cea de tasare a solului. De asemenea, cu ajutorul marcatorului reglabil vă puteți marca următorul rând.

Semănătoarea este vândută demontată și este contruită din aluminiu inoxidabil.

Este foarte ușoară, simpu de folosit și de întreținut.

CULTIVOATOR MANUAL

Cultivatorul de grădină este o unealtă manuală destinată prelucrării pe un singur rând a terenurilor ușoare în grădini și câmpuri de dimensiuni reduse. Cu ajutorul lui se pot efectua următoarele operațiuni:

  • subtăriere, bilonare, afănare, scormonire, crearea santurilor de irigare sau desecare, greblare.

Părțile componente ale uneltei: cadru, unelte de lucru (scarificator, lamă afănare, cormană bilonare, unelte tip cuțit), regulatorul adâncimii de lucru, roți. Operațiunile de lucru dorite se realizează prin utilizarea sistemului interschimbabil a uneltelor de lucru, care este parte componentă a cultivatorului.

Dispozitivul are 7 unelte de lucru: un scaridicator cu 5 organe de lucru, o lamă de afânare pe 2 părți, o cormană pentru arat,  și patru unelte tip cuțit pentru plivirea buruienilor având lățimi de lucru diferite (30 cm, 20 cm, 15 cm și 10 cm). Adâncimea de lucru se reglează folosiind un șurub(de la 0 la 7 cm). Cultivatorul este ghidat de către două roți, care totodată asigură menținerea adăncimii reglate. Roata mare din față permite manipularea ușoara a cultivatorului. Cultivatorul nu necesită o întreținere specială, singurul lucru de care trebuie avut grija este ca toate îmbinările înfiletate să fie bine strănse.  După folosirea cultivatorului recomandăm curațirea riguroasă a acestuia eventual o clătire cu apa, pentru a preveni deteriorarea organelor active a acestuia.

SEMĂNĂTOARE MANUALĂ

SEMĂNĂTOARE MANUALĂ

SEMĂNĂTOARE MANUALĂCULTIVATOR MANUAL

CULTIVATOR MANUAL

CULTIVATOR MANUAL
Testarea tavalugului distrugator WN de la Mandam

Testarea tavalugului distrugator WN de la Mandam

Caracteristici aici ...