Detaliu produs #Mături stradale

Mături stradale
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

Măturile stradale montate pe tractoare mici și alte utilaje municipale, se utilizează pentru a mătura curți, străzi, hale de fabrică, parcări și alte zone pe tot parcursul anului.
Turația prizei de putere a tractorului poate fi selectată pentru 540 sau 1000 rpm. pe minut. Pentru măturile acționate de un motor hidraulic, este necesar un debit al pompei de minim de 20 litri și 16 MPa de presiune a pompei de ulei.

Măturile sunt construcții modulare simple și robuste. Utilizarea și performanța depind doar de alegerea operatorului. Măturile pentru tractoare mici pot fi montate atât în față cât și în spate.
Decizia de a utiliza pe față sau spate trebuie luată sarcina pe osie și capacitatea de de ridicare a brațelor. De regulă, atașarea frontală a măturii se face când aceasta este utilizată în echipamentele de iarnă pentru curățarea zăpezii, iar atașarea spate se recomanda vara împreună cu rezervorul de colectare și cu o perie laterală. Rezervorul de apă pentru stropire este apoi conectat la brațele din față.
Când lucrați cu rezervorul de colectare, mătura este perpendicular pe direcția de deplasare. Echipamentul de bază al măturii include două roți de susținere, reglabile pe înălțime, care ajustează presiunea periei pe sol și, în același timp, permit copierea acțiunii măturii independent de tractorul mic. Măturile pentru tractoare mici au rotație mecanică standard + - 20 °, articulație cat. 1N, perii universale din polipropilenă cu diametrul de 530 mm. La cerere, este posibil să comandați perii de iarnă din polipropilenă cu o secțiune sau ambele tipuri cu o combinație de polipropilenă și oțel. Măturile pentru tractoare mici pot fi echipate cu o gamă largă de accesorii: rezervor de colectare, înclinare hidraulică a rezervorului de colectare, racletă pentru zăpadă, rotire hidraulică a măturii, perie de măturat lateral, sprinkler, roți de susținere bantam sau roți solide, iluminare de contur frontal, stopuri spate sau murdărie antiruliu reglabilă atunci când utilizați o mătură fără rezervor.

Viteza maximă de lucru este de 10 km/h
Viteza maximă de transport este de 15 km/h
Accesibilitatea maximă a pantei este de 8 °
Mătura este echipată cu un picior de sprijin pentru a asigura stabilitatea atunci când este parcată.

 

Lame de zăpadă [clona]

Lame de zăpadă [clona]

Lame de zăpadăAgrometall Km-T

Agrometall KM-M

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.