Detaliu produs #Utilaje pentru livezi

Utilaje pentru livezi
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

Utilaje pentru livezi

 

Foarfecă simplă

Foarfecă pentru pomi OSTRATICKÝ este folosită pentru tăierea mecanizată a crengilor și masei lemnoase pe întreaga perioadă de vegetație și pot fi folosiți atât pentru tăierea mecanizată a pomilor fructiferi sau ornamentali, cât și pentru tăierea împrejurimilor câmpului său a crengilor pe lângă drumurile forestiere. Baza foarfecii este compusă dintr-o bară de tăiere robustă echipată cu un set de pânze circulare montate pe un braț de oscilant realizat din profile de oțel cu pereți groși. Pânzele circulare de pe bara de tăiere sunt acționate de un motor hidraulic puternic cu distribuție de putere către rotoarele individuale prin intermediul unei transmisii cu curea cu mai multe rânduri. Acest lucru asigură nu numai transferul de energie între motorul acționat hidraulic și rotoare, ci servește și ca element de siguranță împotriva suprasarcinii în timpul tăierii.
Bara de tăiere poate fi livrată fie separat (și agregată cu propriul braț), fie incluzând brațul oscilant ca un utilaj complet. Mișcarea brațului oscilant este asigurată de cilindri hidraulici puternici, controlați printr-un circuit electrohidraulic. Panoul de comandă permite operarea ușoară din cabina tractorului. Controlul electrohidraulic al tuturor părților funcționale permite, de asemenea, o variabilitate ridicată în alegerea unității de acționare și, în cazul unei puteri hidraulice suficiente, foarfeca poate fi acționată direct din sistemul hidraulic al tractorului. Pentru tractoarele care nu furnizează suficientă putere hidraulică necesară pentru o funcționare fiabilă și lină, dispozitivul de tăiere poate fi suplimentat cu o sursă independentă de energie hidraulică antrenată de la arborele cardanic al tractorului.

Foarfecă dublă

Foarfecă dublă pentru crengi marca OSTRATICKÝ este o unealtă specială concepută pentru a mecaniza tăierea ramurilor, în special în livezi, parțial în silvicultură și management comunal pe tot parcursul sezonului de creștere. Utilajul are la bază bare de tăiere robuste, echipate cu un set de pânze circulare montate pe un dispozitiv de ridicare special. Pânzele circulare de pe bara de tăiere sunt acționate de un motor hidraulic special conceput, cu distribuție a puterii către rotoarele individuale, prin intermediul unei transmisii cu curea cu mai multe rânduri. Acest lucru asigură nu numai transferul de energie între motorul de acționare hidraulic și rotoare, ci servește și ca element de siguranță la suprasarcină.
Foarfecă dublă OSTRATICKY poate fi echipată cu bare de tăiere cu o lățime de lucru de 0,92 - 2,30 m, în funcție de nevoi. Datorită vitezei mări a rotoarelor echipate cu pânze de ferăstrău cu dinți relativ fini și un alimentator special, este posibilă utilizarea mașinii atât pentru tăierea lemnului matur în perioadele de repaus, cât și pentru tăierea lăstarilor verzi în timpul sezonului de vegetație. Mișcarea și reglarea zonei de tăiere sunt asigurate de un dispozitiv de ridicare special conceput controlat de un circuit electrohidraulic direct din cabina tractorului. Principalul avantaj al dispozitivului de ridicare SL2 este flexibilitatea sa ridicată și posibilitatea de reglare ușoară a planului de tăiere a lamelelor într-o gamă largă, atât orizontală, cât și verticală, precum și în orice înclinație. Corectarea și reglarea dimensiunilor de lucru - extinderea, ridicarea și reglarea înclinației barelor de tăiere sunt astfel ușor controlate direct de pe scaunul șoferului. Controlul electrohidraulic al tuturor părților funcționale permite, de asemenea, o variabilitate ridicată în alegerea unității de acționare și, în cazul unei puteri hidraulice suficiente, foarfecile pot fi acționate direct din sistemul hidraulic al tractorului sau suportului pe care este suspendat tăietorul. Pentru tractoarele și vehiculele care nu ating o putere hidraulică suficientă necesară pentru o funcționare fiabilă și lină, tăietorul poate fi suplimentat cu o sursă independentă de energie hidraulică antrenată de la arborele cardanic al tractorului.

 

Foarfecă pentru coacăz SL2.20R

Foarfecă pentru coacăze este special concepută pentru mecanizarea modelării și tăierii în plantațiile de coacăze, și a fost creată pe baza cerințelor speciale ale clienților și a cunoștințelor tehnice ale companiei OSTRATICKÝ prin modificarea părților foarfecilor SL1 și SL2. Datorită construcției universale și a componentelor, poate fi utilizată și în serviciile municipale pentru modelarea și tăierea gardurilor vii în parcuri și în jurul drumurilor. Foarfecă are la bază tehnologia dovedită de tăiere cu pânze circulare.
Pentru a crește calitatea tăieturii ramurilor subțiri, bara este suplimentată cu un dispozitiv special de ghidare. Un cap pivotant special este utilizat pentru a regla unghiul barei de lucru, ceea ce permite o schimbare lină a înclinației, inclusiv rotirea într-o poziție orizontală. Întreaga foarfecă este cuplată pe tiranții frontali sau pe mecanismul de cuplare în trei puncte din față al tractorului. Pentru a regla înălțimea de lucru se utilizează o coloană cu o construcție similară cu cea a tăietorului SL2. Foarfecă de coacăze este echipată standard cu o bară SL20 cu patru pânze cu o lățime de lucru de 184 cm. Ca și în cazul foarfecilor SL1, comandă este asigurată de un controler din cabina tractorului.

Foarfecă pentru tăieri ușoare

Foarfecile KOMPAKT PNP sunt modele ușoare, concepute pentru tăierea crenguțelor mai slabe în pomicultură și a serviciilor comunale în întreținerea spațiului verde pe lângă șosea. Ele pot fi astfel utilizate în special pentru tăierea ramurilor subțiri sau pentru tăierea și întreținerea gardurilor vii. Avantajul lor este greutatea redusă și, prin urmare, posibilitatea agregării cu tractoare relativ mici și ușoare. Foarfecile din seria KOMPAKT PNP au fost dezvoltate pe baza unei cercetări pe termen lung a cerințelor utilizatorilor, iar mulți ani de experiență în dezvoltarea și producția de mașini specializate sunt utilizate în construcția și producția lor.
Lamelele speciale din oțel inoxidabil profilate sunt agregate pe un cadru din oțel solid, lamele pânzele circulare cu un număr mare de dinți fini au fost selectate pentru o tăiere deosebit de netedă și curată. Pânzele circulare sunt acționate de motoare hidraulice rotative puternice, curele trapezoidale de înaltă calitate sunt folosite pentru a transfera energie către rotoarele individuale, care, pe lângă funcțiile lor principale, oferă și protecție la suprasarcină.

Foarfeca simpla

Foarfeca simpla

Foarfeca simpla


Foarfeca dubla

Foarfeca dubla

Foarfeca dubla
Foarfeca pentru coacaz SL2.20R

Foarfeca pentru coacaz SL2.20R

Foarfeca pentru coacaz SL2.20RFoarfeca pentru taieri usoare

Foarfeca pentru taieri usoare

Foarfeca pentru taieri usoare
Foarfeca pentru taieri usoare PNP

Foarfeca pentru taieri usoare PNP

Foarfeca dubla

Foarfeca simpla

Foarfeca

Caracteristici aici ...