Detaliu produs #Remorci

Remorci
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

REMORCI 

Remorca T-104 cu două osii este punctul central în cazul clienților care caută vehicule profesioniste și eficiente la prețuri accesibile. Pereții realizați cu galvanizare la cald, cadrul inferior, pereții din spate, apărătoarele laterale, cârligul de tracțiune, cadrul pivotant și podeaua sunt realizate dintr-o singură placă cu grosime de 4 mm, fiind amorsate prin imersiune și vopsite, fiind astfel garantată lunga durată de viață. Structura etanșată a benei permite transportarea oricărui tip de cereale și de alte materiale similare. Caroseria cu execuție corespunzătoare și cârligul de tracțiune garantează manevrabilitatea maximă, asigurând și un volum optim și putere corespunzătoare pentru benă.

Remorca T-169 cu 2 axe este vehiculul folosit cel mai des pe fermele de dimensiuni mici și mijlocii. Pereții realizați cu galvanizare la cald, cadrul inferior, pereții din spate, cârligul de tracțiune, cadrul pivotant și podeaua sunt realizate dintr-o singură placă cu grosime de 4 mm, fiind amorsate prin imersiune și vopsite, fiind astfel garantată lunga durată de viață. Forma trapezoidală a benei permite descărcarea rapidă a materialelor transportate, fără opunere de rezistență sau de blocare. Peretele din spate dispune de un orificiu de descărcare, ceea ce facilitează descărcarea sub formă de flux a materialelor cu structură moale.

Remorca T-149 este remorca cea mai mare oferită de CynkoMet, fiind dedicată profesioniștilor și persoanelor, pentru care eficiența este pe primul loc. Pereții realizați cu galvanizare la cald, cadru inferior, pereți spate, apărătoare laterale, bară de tracțiune și cadru pivotant. Podeaua este realizată dintr-o placă cu grosime de 4 mm, amorsată prin imersiune și vopsită, fiind garantată utilizarea în condiții de siguranță și durata lungă de viață. Bena dispune de o lățime similară lățimii unui palet. Structura etanșată a benei permite transportarea oricărui tip de cereale și de alte materiale similare. Construcție metalică masivă, stabilitate garantată și utilizare facilă, chiar și în cazul sarcinilor cele mai grele și în cele mai dificile condiții.

T169/1

T169/1

RemorcaT 169/2

T 169/2

Remorca
T104/4

T104/4

Remorca
T104/5

T104/5

Remorca
T104/6

T104/6

Remorca
T 104/7

T 104/7

Remorca
7 149/1

7 149/1

Remorca


Prezentare Remorca

Caracteristici aici ...