Detaliu produs #Semănătoare pneumatică pentru păioase Pneusej

Semănătoare pneumatică pentru păioase Pneusej
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

PNEUSEJ M

Constructiv, masina este destinata pentru exploatatii mici si medii. Avantajul principal al acesteia este amplasarea centrului de greutate aproape de tractor, ceea ce permite atasarea la un tractor mai mic. Puterea necesara se situeaza de la 44 KW pentru tipul 3M pana la 66 KW pentru tipul 4,5MSh. Masina se ataseaza simplu, prin mecanismul ridicator in 3 puncte al tractorului sau prin mecanismul ridicator al masinii de prelucrat solul. In pozitia de lucru semanatoarea este semipurtata, se sprijina pe rotile proprii. Latime de lucru 3 – 4,5 m.

PNEUSEJ MK

Semanatoarea MK este destinata ca suprastructura pentru masini de prelucrare activa a solului. Prin atasarea la grape rotative sau cultivatoare rotative se obtine o combinatie performanta, care asigura prelucrarea solului si semanarea printr-o singura trecere chiar si in conditii foarte grele. Cuplarea este simpla, se realizeaza cu ajutorul sistemului de cuplare rapida.

PNEUSEJ MT

Greutatea proprie scazuta, volumul mare al rezervoarelor de samanta si latimea de lucru 6 – 8 m asigura performante ridicate la un nivel scazut de cheltuieli. Pozitia avantajoasa a centrului de greutate reduce forta de ridicare necesara (6MT –de la 70 kW). Semanatoarea este echipata cu doua rezervoare si doua dozatoare, antrenarea acestora se realizeaza de catre rotile de sprijin.

PNEUSEJ MV

Avantajul principal al acestor semanatori este rabatarea hidraulica pentru transport, la 3m, ceea ce le recomanda pentru atasarea la masini de prelucrat solul. Cadrul suport al sectiilor de semanat este rabatabil impreuna cu marcatoarele, grapa de nivelare, si alte dotari optionale, fara a fi necesara interventia manuala a operatorului. Semanatoarea se ataseaza direct la tractor prin intermediul mecanismului ridicator al tractorului, existand latimi de lucru de 5; 6 si 8 m.

PNEUSEJ FT1

Legatura dintre rezervorul frontal pentru samanta (eventual ingrasaminte) si unitatile de semanat tractate se realizeaza prin tubulatura. Semanatoarea se poate combina cu diferite masini de prelucrare a solului. In combinatie cu semanatorile prevazute cu fertilizare-atat semanatorile pentru paioase cat si cele pentru prasitoare, rezervorul frontal poate fi utilizat pentru administrarea de ingrasaminte chimice. Avantajul principal al acestei semanatori este distribuirea uniforma a greutatilor pe tractor, ceea ce reduce cu cca 20% puterea necesara pentru actionare.

Semănătoare pneumatică pentru păioase Pneusej

Semănătoare pneumatică pentru păioase Pneusej

Semănătoare pneumatică pentru păioase PneusejTestarea cultivatorului Kun Super de la producatorul Mandam

Combinator de cultivatie totala Mandam SPEC HD

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.