Detaliu produs #Scarificatoare MANDAM

Scarificatoare MANDAM
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

SCARIFICATOR MG/MGW

Scarificatoarele MG/MGW sunt destinate prelucrării solului în adâncime fără a-i deranja straturile. Această metodă de prelucrare permite o hidratare mai bună a solului precum și drenarea suprafeței. Tăvălugii disponibili 
permit o mai bună adâncime de prelucrare dar și îmbunătățesc drenajul acestuia.

SCARIFICATOR MGP

Scarificatorul MGP este conceput pentru a lucra în agregat cu un cultivator astfel încât printr-o singură trecere să se efectueze operațiuni de prelucrare în adâncime a solului dar fără a fractura solul. Scarificatorul MGP contribuie la o hidratare mai bună a solului în stratul de suprafață.

SCARIFICATOR GROT

Scarificatorul GROT este conceput pentru a lucra în agregat cu un cultivator astfel încât printr-o singură trecere să se efectueze operațiuni de prelucrare în adâncime a solului dar fără a fractura solul. Scarificatorul GROT contribuie la o hidratare mai bună a solului în stratul de suprafață.

Scarificatoare MANDAM

Scarificatoare MANDAM

Scarificatoare MANDAMPrezentarea scarificatorul GROT de 3m

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.