Detaliu produs #Tăvălugi MANDAM

Tăvălugi MANDAM
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

TĂVĂLUG WN / WN TANDEM

Tăvălug lamelar cu diametrul de 380mm este montat pe un cadru universal de prindere care permite cuplarea atât la mecanismul frontal cât și la cel din spate a tractorului. Poate fi combinat cu orice fel de grapă cu discuri sau cultivator. Lamele din oțel cu bor și diametrul redus asigură o rotație rapidă și tăierea eficientă a paiului și a altor resturi vegetale.

TĂVĂLUG MWC / MWW

Tăvălugii Campbell MWC/MWW sunt destinate cultivării. Se pot monta pe mecanismul frontal în trei puncte al tractorului. Funcția lor principală este de a compacta și netezi câmpul înainte sau în timpul însămânțării, tasa și menține umiditatea solului și îmbunătăți structura acestuia. Secțiunea suplimentară de cultivare a cuțitelor, reglată individual, este standard pe modelele M WW.

TĂVĂLUG MCB / MCW (Cambridge)

Tăvălugii Cambridge MCB/MCW pot fi utilizate pentru lucrări post-recoltare pentru a accelera procesul de descompunere a resturilor vegetale. De asemenea se utilizează și pe pajiști și fâneţe. Funcția lor principală este de a netezi câmpul, de a menține umiditatea solului și de a îmbunătăți structura solului. Roțile din fontă Cambridge cu diametrul de 525 mm servesc drept elemente de lucru.

TĂVĂLUG STAR

Tăvălugii STAR sunt ideali atât prelucrării terenurilor agricole cât și întreținerii ierbii și pășunilor. Datorită profilului inelar agresiv cu multe colțuri (stelar), oferă o acțiune excelentă de strivire și presare. Autocurățarea și rezistența redusă la rulare sunt, de asemenea, demne de menționat. Două dimensiuni de inele de 500 și 550 mm asigură o tasare a solului multistrat. Unitatea STAR Tandem utilizează doi tăvălugi suprapușți de 550 mm pentru o mai bună acoperire și eficiență sporită.

Tăvălugi MANDAM

Tăvălugi MANDAM

Tăvălugi MANDAMTestarea tavalugului distrugator WN de la Mandam

Testarea tavalugului distrugator WN de la Mandam

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.