Detaliu produs #Combinator de cultivatie totală MANDAM

Combinator de cultivatie totală MANDAM
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

COMBINATOR DE CULTIVAȚIE TOTALĂ  KUS

Combinatorul de cultivație totală KUS cuprinde un set de utilaje montate pe un cadru robust destinate unei prelucrări complexe ale solului. Este ideal atât pentru pregătirea patului germinativ cât și pentru operațiunile de post- recoltare și prelucrarea miriștilor deoarece oferă rezultate excelente datorită tăierii perfecte și încorporării resturilor vegetale. Două rânduri de organe active, poziționarea intercalată a discurilor crenelate cu diametrul de 465 mm și o gamă largă de tăvălugi garantează o înaltă calitate prelucrării.

COMBINATOR DE CULTIVAȚIE TOTALĂ TOP

Combinatorul de cultivație TOP este o alternativă la combinatoarele clasice de dezmiriștire. Organele de lucru scurte, așezate în trei rânduri și discuri crenelate cu diametrul de 465 mm, suspendate pe cadru, asigură încorporarea perfectă a resturilor vegetale post- recoltare. Distanța mare între cadru și sol (aproximativ 80 cm) permite funcționarea atât după plante păioase cât și după plantele prășitoare fără riscul de a-l înfunda. Combinatorul de cultivație TOP poate fi utilizat în post- recoltare și cultivare profundă (până la 30 cm atunci când se îndepărtează aripile), precum și în semănatul masei verzi.
Versiunea TOP-S este echipată cu un mecanism de protecție cu arc dublu de protecție care își îmbunătățește activitatea în timpul prelucrării de adâncime pe soluri pietroase.Și această versiune poate fi dotată opțional cu diverse modele de tăvălug.

COMBINATOR DE CULTIVAȚIE TOTALĂ SPEC HD

Spec HD (heavy duty) este un cultivator mai greu. Acest cultivator cu trei rânduri de unelte de prelucrare este conceput pentru cultivarea miriștilor și pentru pregatirea solului. Echipat cu protecție dublă cu arc cu geometrie variabilă a brațului oscilant, este capabil să reziste la o presiune la sol mult mai mare decât un combinator de cultivație obișnuit. Forța minimă de tasare este de 550 kg per organ activ, ceea ce permite, după îndepărtarea aripilor o prelucrare agresivă de până la 30 cm.

COMBINATOR DE CULTIVAȚIE TOTALĂ KUN SUPER

KUN-SUPER este un combinator de cultivație totală multifuncțional conceput pentru pregătirea patului germinativ dar și pentru operațiuni de post - recoltare a solurilor cu textură ușoară și medie. Prin utilizarea acestui cultivator se poate reduce semnificativ costul prelucrării solului.

Combinator de cultivatie totală MANDAM

Combinator de cultivatie totală MANDAM

Combinator de cultivatie totală MANDAMTestarea cultivatorului Kun Super de la producatorul Mandam

Combinator de cultivatie totala Mandam SPEC HD

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.