Detaliu produs #Grape cu discuri MANDAM

Grape cu discuri MANDAM
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

GRAPĂ CU DISCURI COMPACTĂ TAL - C

Grapa cu disc TAL-C este recomandată pentru tipurile de sol ușoare și medii pentru cultivarea post-recoltare dar și ca o unitate pentru a finaliza procesul de cultivare pre-însămânțare. Datorită discurilor crestate cu diametrul de 560 mm montate independent, protejate fiecare de o suspensie cu arcuri, grapa poate fi utilizată și pe soluri pietroase. Discurile sunt montate la unghi prestabilit pentru a pătrunde bine în sol, îan timp ce rulmenții supradimensionați fără întreținere oferă o durabilitate excepțională. Grapa cu discuri TAL-C poate fi echipată opțional cu: tăvălugi, răzuitoare, semănătoare, etc.

GRAPĂ CU DISCURI TRACTATĂ TAL - K

Grapă cu discuri TAL-K se utilizează atât pentru pregătirea patului germinativ cât și post-recoltare. Este sonstruit pe un cadru robust, discuri crestate de oțel bor de 560 mm, arcuri cu foi de 130 mm și unități de rulmenți fără întreținere întărite. Unghiul de lucru al discului prestabilit este optimizat pentru o eficiență ridicată, în timp ce materialele de calitate premium oferă o durabilitate excepțională. Reglarea hidraulică a adâncimii de lucru și șasiul de transport cu frâne penumatice sunt standard.

GRAPĂ CU DISCURI COMPACTĂ GAL - C

Grape cu discuri compacte GAL-C au două rânduri de discuri crestate din oțel de bor de 560 mm montate pe butucuri de rulment fără întreținere și complet sigilate. Unități de lucru sunt montate pe cadru prin intermediul unor role de suspensie din cauciuc. 

GRAPĂ CU DISCURI TRACTATĂ GAL - K

Grapa cu discuri GAL-K se utilizează pentru pregătirea patului germinativ dar și pentru operațiunile post-recoltare. Construită pe un cadru robust, discurile sunt crestate din oțel bor de 560 mm, unitățile de lucru sunt montate pe cadru cu ajutorul rolelor de suspensie din cauciuc și a unităților de rulmenți fără întreținere întărite. Unghiul de lucru al discului prestabilit este optimizat pentru eficiență maximă, în timp ce materialele de calitate premium oferă durabilitate excepțională. Reglarea hidraulică a adâncimii de lucru și șasiul de transport cu frâne penumatice sunt standard. 

GRAPĂ CU DISCURI SAL

Grapa cu discuri SAL se utilizează pentru pregătirea patului germinativ dar și pentru operațiunile post-recoltare. Construită pe un cadru robust, discurile sunt crestate din oțel bor de 560 mm, unitățile de lucru sunt montate pe cadru cu ajutorul rolelor de suspensie din cauciuc și a unităților de rulmenți fără întreținere întărite. Unghiul de lucru al discului prestabilit este optimizat pentru eficiență maximă, în timp ce materialele de calitate premium oferă durabilitate excepțională. Reglarea hidraulică a adâncimii de lucru și șasiul de transport cu frâne penumatice sunt standard.

Grape cu discuri MANDAM

Grape cu discuri MANDAM

Grape cu discuri MANDAMGrapa cu discuri GAL - K de 6m

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.