Detaliu produs #Pluguri agricole semi-purtate SUKOV

Pluguri agricole semi-purtate SUKOV
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

 

ARCOAGRO 140 / ARCOAGRO 140 - SPRING

Plugurile din gama ArcoAgro 140 se fabrică de la patru la șase trupițe. Sunt destinate pentru tractoare de peste 120 CP. Cadrul plugului este realizat din profi le de 140x140x10 mm. Pot fi echipate, la alegere cu diferite tipuri de cormane, în funcție de sol. Datorită multitudinii de accesorii disponibile, plugul poate fi echipat conform cerințelor clientului.

ArcoAgro 140 – Spring este recomandat pentru arătura în soluri cu pietre. La întâlnirea unui obstacol sunt asigurate non-stop, cu arc cu foi.

ARCOAGRO / ARCOAGRO - SPRING

Plugurile din gama ArcoAgro se fabrică de la cinci la nouă trupițe. Sunt destinate pentru tractoare de peste 145 CP. Cadrul plugului este realizat din profi le de 160x160x10 mm. Pot fi echipate, la alegere cu diferite tipuri de cormane, în funcție de sol. Datorită multitudinii de accesorii disponibile, plugul poate fi echipat conform cerințelor clientului.

ArcoAgro – Spring este recomandat pentru arătura în soluri cu pietre. La întâlnirea unui obstacol sunt asigurate non-stop, cu arc cu foi.

ARCOAGRO ON - LAND / ARCOAGRO ON - LAND - SPRING

Plugurile din gama ArcoAgro On-Land se fabrică de la cinci la nouă trupițe. Sunt destinate pentru tractoare de peste 180 CP. Soluția constructivă On- Land permite efectuarea arăturii cu tractorul lângă brazdă. Pot fi echipate, la alegere cu diferite tipuri de cormane, în funcție de sol. Datorită multitudinii de accesorii disponibile, plugul poate fi echipat conform cerințelor clientului.

ArcoAgro – Spring este recomandat pentru arătura în soluri cu pietre. La întâlnirea unui obstacol sunt asigurate non-stop, cu arc cu foi.

ARCOAGRO NP ON - LAND 

Plugurile din gama ArcoAgro NP On-Land se fabrică de la nouă la treisprezece trupițe. Sunt destinate pentru tractoare de peste 350 CP. Soluția constructivă On-Land permite efectuarea arăturii cu tractorul lângă brazdă. Pot fi echipate, la alegere cu diferite tipuri de cormane, în funcție de sol. Datorită multitudinii de accesorii disponibile, plugul poate fi echipat conform cerințelor clientului.

ASSIST

Șasiu –sistem de conectare ASSIST - mecanism ridicător în 3 puncte spate CAT IV, cu punte proprie, destinat atașării plugului la tractoare care nu sunt echipate cu mecanism ridicător.
Șasiul este universal, acesta putând fi tilizat și pentru conectarea altor utilaje care necesită mecanism ridicător. Frecvent, tractoarele CASE, BUHLER, JOHN DEERE, VERSATILE și altele nu sunt echipate cu mecanism ridicător, doar cu ochi de tractare. ASSIST-ul este conceput astfel încât să asigure o stabilitate cât mai bună a uneltei atașate. Ridicarea uneltei se realizează cu doi cilindri hidraulici robuști.

Pluguri agricole semi - purtate SUKOV

Pluguri agricole semi - purtate SUKOV

Pluguri agricole semi - purtate SUKOV

Tractor Kirovets CU PLUG plough ArcoAgro-Spring 6+1+1 KV09

Plug ArcoAgro-Spring 5+1 KV09 si tractor Fendt

Plug ArcoAgro-Spring 6+1+1 KV09 si tractor Kirovets

Plug ArcoAgro 6+1 PS40 si tractor Kirovets K-701

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.