Detaliu produs #Pluguri agricole purtate SUKOV

Pluguri agricole purtate SUKOV
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

JUNIOR ROTO / JUNIOR ROTO - SPRING

Plugurile din gama Junio Roto se fabrică de la două la cinci trupițe. Sunt recomandate pentru tractoare de la 60 la 150 CP și sunt destinate arăturii de adâncime medie fără brazdă. Cadrul plugului este realizat din profile de 120x120x10 mm. Plugul este echipat cu organe de lucru de tip JR30 care asigură o fărâmițare foarte bună a solului la o adâncime de lucru de până la 25 cm.
Plugurile din gama Junio Roto Spring se fabrică de la două la patru trupițe. Sunt ideale pentru arătura în soluri cu pietre. La întâlnirea unui obstacol sunt asigurate non-stop, cu arc cu foi.

SKR ROTO / SKR ROTO - SPRING

Plugurile din gama SKR Roto se fabrică de la două la cinci trupițe. Sunt recomandate pentru tractoare de la 60 la 150 CP și sunt destinate arăturii de adâncime medie fără brazdă. Cadrul plugului este realizat din profile de 120x120x10 mm. Construcția plugului asigură o fiabilitate în exploatare și confort la manevrare. Plugul este echipat cu organe de lucru de tip SR30, care se pretează la toate condițiile de sol grație dimensiunii și formei care asigură o fărâmițare foarte bună a solului la o adâncime de lucru de până la 30 cm.
Plugurile din gama SKR Roto Spring se fabrică de la două la patru trupițe. Sunt ideale pentru arătura în soluri cu pietre. La întâlnirea unui obstacol sunt asigurate non-stop, cu arc cu foi.

DOWNHIL 850

Plugurile din gama Downhil 850 se fabrică de la două la patru trupițe. Sunt recomandate pentru tractoare de la 60 la 160 CP și sunt destinate arăturii de adâncime medie fără brazdă. Cadrul plugului este realizat din profile de 120x120x10 mm. Pot fi echipate, la alegere cu diferite tipuri de cormane, în funcție de sol. Datorită multitudinii de accesorii disponibile, plugul poate fi echipat conform cerințelor clientului.

DOWNHIL / DOWNHIL - SPRING

Plugurile din gama Downhil se fabrică de la trei la cinci trupițe. Sunt recomandate pentru tractoare de la 70 la 250 CP și sunt destinate arăturii de adâncime medie fără brazdă. Pot fi echipate, la alegere cu diferite tipuri de cormane, în funcție de sol. Datorită multitudinii de accesorii disponibile, plugul poate fi echipat conform cerințelor clientului. 
Plugurile din gama Downhil Spring se fabrică de la două la cinci trupițe. Sunt ideale pentru arătura în soluri cu pietre. La întâlnirea unui obstacol sunt asigurate non-stop, cu arc cu foi.

Pluguri agricole purtate SUKOV

Pluguri agricole purtate SUKOV

JUNIOR ROTO / JUNIOR ROTO SPRING, SKR ROTO / SKR ROTO SPRING, DOWNHIL 850, DOWNHIL / DOWNHIL SPRING,Plug Downhil 4+1 cu Zetor Forterra HD 150

Caracteristici aici ...
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.