Detaliu produs #CRYSTAL

Zetor CRYSTAL
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

PARTENER PENTRU LUCRĂRI GRELE

ZETOR CRYSTAL HD este cel mai puternic și mai bine echipat tractor din portofoliul mărcii ZETOR. Motorul în șase cilindri, cu o putere de 171 CP, îl predestinează să funcționeze în fermele vegetale medii și mari, pentru agregarea cu diverse mașini agricole, precum și pentru transport și alte utilizări.

MOTOR

Popularitatea excepțională a tractoarelor ZETOR se bazează pe un consum redus de combustibil, fiabilitate ridicată și simplitatea construcției - aceste elemente recompensează fermierul nu numai cu costuri de utilizare reduse dar și cu mentenanţă și service ușoare. 
Tractoarele cu motoarele ZETOR se clasifică printre cele mai economice de pe piață.

TRANSMISIE

Motoarele din seria CRYSTAL se bazează pe conceptul verificat de motoare cu șase cilindri echipate cu 24 de supape și injecție Common Rail. Controlul electronic al injecției sub presiune ridicată permite dozarea și pulverizarea foarte precisă a combustibilului implicit arderea perfectă a acestuia. Acest lucru maximizează eficiența motorului, reduce zgomotul și vibrațiile motorului și atinge parametri de performanță excelenți cu un consum redus de combustibil.

HIDRAULICĂ

Mecanismul ridicător în trei puncte spate este controlat de electrohidraulica Bosch (EHR) cu funcția HitchTronic care asigură controlul automat al mecanismului. Doi cilindri hidraulici auxiliari asigură o încărcare uniformă, simetrică a tractorului și o forță maximă de ridicare de până la 85 kN. CRYSTAL HD este echipat cu un distribuitor hidraulic cu 4 secții, cu comandă electrohidraulică. Mecanismul ridicător CAT III permite utilizarea unei game largi de accesorii.

CABINA

Conducerea noului ZETOR CRYSTAL HD este confortabilă. Cabina cu suspensie mecanică și amortizare hidraulică, împreună cu puntea cu suspensie hidrulică oferă o experiență de condus confortabilă. În noul CRYSTAL HD cabina este poziționată mai sus cu 10 cm și oferă șoferului o vizibilitate mai bună. Funcționarea silențioasă a motorului vă va surprinde literalmente. Toate comenzile sunt amplasate astfel încât șoferul să aibă un acces bun la acestea - pe panoul din dreapta sau pe coloana de direcție.

Prezentare tractor Crystal

Prezentare Zetor CRYSTAL

Caracteristici aici ...