Detaliu produs #Compax

Zetor COMPAX
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

TRACTOR COMPACT PENTRU GRĂDINĂRIT

Noile tractoare din gama COMPAX sunt tractoare compacte, ușor de operat și versatile. Ele au versiuni atât cu cabină cât și cabrio. Tractoarele COMPAX sunt potrivite pentru întreținerea de vară și de iarnă a zonelor verzi în cadrul localităților, a terenurilor de sport sau a altor zone și parcuri.

MOTOR

Tractoarele ZETOR COMPAX sunt echipate cu motoare Yanmar cuprinse între 25 și 37 CP c, care au încorporate cele mai noi standarde de emisii - Stage V. Aceste motoare cu trei cilindri și răcite cu lichid asigură eficiența operațiunilor și un consum de combustibil redus.

TRANSMISIE


Tractoarele ZETOR COMPAX sunt disponibile cu două tipuri de cutii de viteze. Modelele COMPAX HT 35 și 40 au cutie de viteze hidrostatică în trei trepte iar modelul COMPAX HT 25 are cutie de viteze cu două trepte.

Această soluție constructivă oferă un confort sporit la operare datorită celor două pedale de înainte și înapoi. Modele COMPAX CL sunt echipate standard cu o cutie de viteze mecanică, complet sincronizată având 12/12 viteze pentru modelele COMPAX CL 35 și 40 respectiv 6/2 viteze COMPAX CL 25.

HIDRAULICĂ

Forța de ridicare a mecanismului de cuplare în trei puncte poate ajunge până la 12kN în funcție de model, permițându-vă să lucrați cu o gamă largă de accesorii.

 

CABINA

Tractoarele din gamele COMPAX 35 și 40 sunt disponibile și cu cabină. Designul ergonomic al comenzilor facilitează și simplifică exploatarea tractorului și contribuie la confortul operatorului. Tractoarele sunt, de asemenea, echipate cu aer condiționat și joystick pentru manevrarea încărcătorului frontal.

COMPAX CL 25 / 35 / 40

COMPAX CL 25 / 35 / 40

Tractoarele din gama ZETOR COMPAX modelele CL au transmisie mecanică totalizând 6 viteze înainte și 2 viteze înapoi. Gama de puteri este între 25.2 și 34.2 Cp respectând normele de poluare STAGE V. Puntea față heavy duty este o caracteristică superioară și oferă un unghi de rotire foarte strâns. Cabina cu vizibilitate 360 de grade, sticlă curbată, și spațioasă asigură operatorului tot confortul necesar. Tractoarele din gama COMPAX pot fi atât cabrio cât și cu cabină ventilată/încălzită/climatizată.COMPAX HT 25 / 35 / 40

COMPAX HT 25 / 35 / 40

Tractoarele din gama ZETOR COMPAX modelele HT au transmisie hidrostatică oferind trei trepte de viteză, zgomot redus la operare, presiune ridicată de lucru, priza de putere independentă (540 rpm) și mecanism de cuplare în trei puncte spate categoria I. Gama de puteri este între 25.2 și 34.2 Cp respectând normele de poluare STAGE V. Puntea față heavy duty este o caracteristică superioară și oferă un unghi de rotire foarte strâns. Cabina cu vizibilitate 360 de grade, sticlă curbată, și spațioasă asigură operatorului tot confortul necesar. Tractoarele din gama COMPAX pot fi atât cabrio cât și cu cabină ventilată/încălzită/climatizată.


Prezentare tractor Zetor Compax

Caracteristici aici ...