Detaliu produs #FORTERRA

Zetor FORTERRA
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

FORȚĂ DE NEOSTENIT

FORTERRA CL
Modelele ZETOR FORTERRA CL au un motor de patru cilindri cu o putere de până la 136 CP. Construcția tractoarelor FORTERRA a fost dezvoltată în mod corespunzător - tractoare grele și robuste. Grație parametrilor excelenți ai parametrilor de cuplu, FORTERRA CL sunt considerate utilaje puternice la prețuri rezonabile și costuri de exploatare imbatabile.

FORTERRA HSX
FORTERRA HSX este echipată cu o tehnologie ce oferă un confort sporit în exploatarea cotidiană: transmisie 40 ECO, Power-Shuttle, cutie de viteze în cinci trepte cu multiplicator în trei trepte, putere mare de ridicare în tiranții spate, EHR cu funcția HitchTronic, cabină și punte cu suspensie și multe altele.

FORTERRA HD
Cel mai bine echipat tractor din gama ZETOR. Transmisie finală întărită, ampatament mărit pentru o stabilitate mai bună, punte față și cabină cu suspensie, panoul dreapta de control cu joystick încorporat, rezervor de combustibil mărit, etc. Aceste combinații fac din FORTERRA HD un partener puternic pentru o productivitate ridicată.

MOTOR

Popularitatea excepțională a tractoarelor ZETOR se bazează pe un consum redus de combustibil, fiabilitate ridicată și simplitatea construcției - aceste elemente recompensează fermierul nu numai cu costuri de utilizare reduse dar și cu mentenanţă și service ușoare. 
Tractoarele cu motoarele ZETOR se clasifică printre cele mai economice de pe piață.

TRANSMISIE

Cutiile de viteză pentru gama FORTERRA sunt dezvoltate și fabricate direct de ZETOR. Producția proprie permite companiei un control mai bun al calității, designului și al unei palete largi de opțiuni oferite. Anduranța ridicată și o lungă exploatare se datorează materialelor superior calitative utilizate.

FORTERRA CL
Cutia de viteze clasică, în 4 trepte și 2 game este completată de un multiplicator de cuplu (Power-shift) automat (24/18 viteze) se caracterizează prin simplitate și fiabilitate ridicată. Treptele de viteză sunt bine etajate, în domeniul de lucru 6-12 km/h fiind disponibile 7 rapoarte.

FORTERRA HSX / HD
Cutia de viteze în 5 trepte și 2 game completată de un multiplicator de cuplu (Power-Shift) automat și inversor electrohidraulic su sbarcină (30/30 viteze) asigură utilizatorilor un grad mare de confort. Ambreiajul umed cu discuri duble asigură o inversare lină a sensului de mers, putând fi utilizat la viteze de până la 10 km/h. În domeniul de lucru 6-12 km/h sunt disponibile 13 rapoarte.

HIDRAULICĂ

ZETOR a fost primul care a oferit funcția HitchTronic – un câștigător subsecvent al multor premii.
Tractoarele Zetor FORTERRA sunt echipate cu EHR (control automat al mecanismului ridicător spate) cu funcția HitchTronic. Doi cilindri hidraulici auxiliari asigură o sarcină de ridicare peste media existentă pe piață, adică până la 77 kN pentru FORTERRA CL și până la 85 kN pentru FORTERRA HSX și FORTERRA HD. Hidraulica tractorului FORTERRA HD (distribuitor hidraulic cu 4 secții comandate electrohidraulic) în combinație cu mecanismul ridicător CAT III, asigură cuplarea și antrenarea unui spectru larg de atașamente.

FORTERRA HD este echipat cu blocare 100% a ambelor diferențiale și sistem automat pentru întoarcerea la capăt de tarla. Acesta reduce numărul de comenzi ce trebuie efectuate la întoarcere, simplificând deservirea, mărind productivitatea și asigură o manevrabilitate sporită.

CABINA

Confortul și designul ergonomic sunt principalele caracteristici ale cabinei FORTERRA. Fiecare element de control a fost proiectat astfel încât să ofere peratorului un maxim de confort, utilitate și ergonomie pe toate tipurile de teren și în orice mediu. Tractorul poate fi echipat cu scaun cu suspensie mecanică sau pneumatică.

FORTERRA HD este echipat cu un panou multifuncțional de control. Grație amplasamentului pe partea dreaptă, operatorul are totul la îndemână.

FORTERRA CL, FORTERRA HSX, FORTERRA HD

FORTERRA CL: 100, 110, 120, 130, 140 FORTERRA HSX: 120, 130, 140 FORTERRA HD: 130, 140, 150

FORTERRA CL, FORTERRA HSX, FORTERRA HD


Prezentare tractor Zetor Forterra - lucrari forestiere

Zetor Forterra editie de iarna

Zetor in ferma

Caracteristici aici ...