Detaliu produs #PROXIMA

Zetor PROXIMA
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ UNIVERSAL

Universale, fiabile, robuste. Așa sunt tractoarele PROXIMA, cele mai îndrăgite modele ale mărcii ZETOR. Ele îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale cienților pentru exploatarea în agricultură, silvicultură, lucrări comunale.

MOTOR

Popularitatea excepțională a tractoarelor ZETOR se bazează pe un consum redus de combustibil, fiabilitate ridicată și simplitatea construcției - aceste elemente recompensează fermierul nu numai cu costuri de utilizare reduse dar și cu mentenanţă și service ușoare. Motoarele noastre cu tehnologia 16V au obținut una dintre cele mai bune evaluări în testul solicitant al Asociației Agricole Germane (DLG). Tractoarele echipate cu aceste motoare sunt printre cele mai economice de pe piață. Valoarea excelentă a rezervei de cuplu conferă motoarelor ZETOR rezistență și capacitatea de a funcționa la turații mici cu o sarcină mare, fără a fi nevoie de schimbări frecvente a treptelor de viteză

TRANSMISIE

Cutiile de viteză pentru gama PROXIMA sunt dezvoltate și fabricate direct de ZETOR. Producția proprie permite companiei un control mai bun al calității, designului și al unei palete largi de opțiuni oferite. Anduranța ridicată și o lungă exploatare se datorează materialelor superior calitative utilizate. Transmisile pentru modelele PROXIMA se fabrică în câteva variante.
PROXIMA CL este echipat cu o transmisie complet sincronizată cu 12 viteze înainte și 12 înapoi și inversor mecanic. Datorită simplității sale, este potrivită pentru condiții solicitante. PROXIMA CL este singurul model care oferă 20/4 viteze lente, cu o viteză minimă de deplasare de 0,2 km / h.
Pentru clienții care caută soluții mai moderne, performanțe și confort mai ridicat, oferim PROXIMA GP. Cutia de viteze este cu 16+16 viteze și multiplicator de
cuplu în 2 trepte (Power Shift cu schimbare sub sarcină).
PROXIMA HS reprezintă cele mai puternice mașini din familia de tractoare PROXIMA. Transmisia cu patru trepte cu multiplicator automat în trei trepte (Power Shift cu schimbare sub sarcină) și inversare hidraulică Power-Shuttle oferă 24 de viteze înainte și 24 viteze înapoi.

HIDRAULICĂ

ZETOR a fost primul care a oferit funcția HitchTronic – un câștigător subsecvent al multor premii. Sistemul electrohidraulic EHR Bosch este echipat cu funcția HitchTronic, care este un sistem unic de control automat al mecanismului ridicător în trei puncte spate.
La utilizarea acest sistem nu este necesar să se stabilească controlul forței, poziției sau combinații ale acestora. Se stabilește doar adâncimea de lucru a uneltei de lucru atașate în mecanismul ridicător spate, o singură dată. După ce s-a stabilit adâncimea de lucru, sistemul de control măsoară rezistența solului iar această valoare este utilizată ca implicită pentru controlul mecanismului ridicător spate. Pentru un confort sporit la lucrul cu unelte atașate, modelele PROXIMA HS/GP pot fi echipate cu distribuitor hidraulic cu 4 secții și EHR Bosch cu funcția HitchTronic.

CABINA

Cabinele sunt proiectate să fie confortabile, ergonomice și sigure. Spațiul generos din jurul operatorului asigură o vizibilitate bună în toate direcțiile și un control bun al uneltei atașate. Vizibilitatea pe timpul lucrului cu încărcătorul frontal este asigurată de trapa transparentă din acoperișul decupat al cabinei.
Scaunul șoferului ZETOR asigură o poziție confortabilă, ergonomică. La dispoziție sunt două variante de scaune: scaun cu suspensie mecanică sau un scaun cu suspensie pneumatică. Fiecare tractor din seria PROXIMA este echipat standard cu scaun rabatabil și centură automată pentru pasager.

PROXIMA CL, PROXIMA GP, PROXIMA HS

PROXIMA CL: 80, 90, 100, 110 PROXIMA GP: 80, 90, 100, 110 PROXIMA HS: 80, 90, 100, 110

PROXIMA CL, PROXIMA GP, PROXIMA HS


Prezentare tractor Zetor Proxima

Caracteristici aici ...