Detaliu produs #Major

Zetor MAJOR
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

MICUL AJUTOR ÎN SARCINILE MARI

ZETOR MAJOR este un tractor agricol universal conceput să lucreze în agregat cu utilaje agricole și utilaje edilitar gospodăreşti. Tractorul prin concepția sa respectă scopurile principale ale mărcii ZETOR: forță, rezistență, eficiență.

MOTOR

Tractoarele Major sunt dotate cu motor în patru cilindri DEUTZ. Motorul dispune de un raport optim dintre putere și cuplu. Pompă de injecție de presiune înaltă CommonRail asigură un consum redus de combustibil, reduce emisiile de noxe și asigură funcționarea motorului la un nivel redus de zgomot. Motorul se remarcă printr-o pornire ușoară chiar și la temperaturi scăzute și condiții extreme. Respectarea normelor de poluare STAGE III B este realizată prin utilizarea unui catalizator de oxidare (DOC) fără a fi nevoie de un filtru DPF sau AdBlue

TRANSMISIE

Tractoarele MAJOR CL sunt echipate cu o cutie de viteze cu inversor, complet sincronizată, patru trepte de viteze și reductor în trei trepte. Numărul de viteze este 12 înainte și 12 înapoi.

HIDRAULICĂ

Modelul Major utilizează hidraulica controlată mecanic. Circuitul hidraulic interior controlează ridicarea mecanismului ridicător trei puncte spate. Are o forță de ridicare adecvată și o reglare continuă a sensibilității și a vitezei de coborâre, inclusiv blocare pentru transportul sculelor. Circuitul hidraulic exterior furnizează ulei sub presiune pentru accesorii. Tractorul este echipat cu un distribuitor cu o secție sau două secții și o semicuplă retur.

CABINA

Cabina este proiectată având în vedere utilizarea practică. Spațiul suficient și comenzile concepute ergonomic facilitează lucrul operatorului tractorului. La cererea clientului, cabina poate fi echipată cu aer condiționat și radio. Trapa cu deschidere facilitează o bună ventilație a cabinei și permite o vizibilitate bună în cazul lucrului cu un încărcător frontal. Cabina poate fi echipată cu un acoperiș de protecție FOPS. Scaunul conducătorului este echipat standard cu centură de siguranță.

Prezentare tractor Zetor Major

Caracteristici aici ...