Detaliu produs #HORTUS

Zetor HORTUS
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

UTIL. ORIUNDE

Noul ZETOR HORTUS este un tractor universal, compact, pentru lucrări în ferme mici, servicii municipale, parcuri, grădini, terenuri de sport și în multe alte scopuri.
Tractorul poate fi echipat cu un încărcător ZETOR SYSTEM.

MOTOR

Motor Deutz, fiabil și verificat în exploatare.
ZETOR HORTUS își folosește din plin puterea datorită celei mai bune combinații posibile între puterea motorului și greutatea tractorului. Motorul excelează în consum redus de combustibil, fiabilitate ridicată și zgomot redus. Rezervorul de 70 l asigură un timp de lucru peste standard, fără a fi nevoie de realimentare frecventă.

TRANSMISIE

ZETOR HORTUS este echipat cu o cutie de viteze cu 4 trepte, 3 game și reductor viteze lente, oferind 24 de viteze înainte și 24 de mers înapoi. Pentru fiecare lucrare se poate selecta raportul convenabil.
HORTUS CL este echipat cu inversor mecanic.
HORTUS HS este echipat cu inversor hidraulic (PowerShuttle) ceea ce asigură un confort sporit.

HIDRAULICĂ

Mecanismul ridicător în trei puncte spate CAT II asigură o forță de ridicare de până la 19 kN, permite utilizarea unei game largi de atașmente. Tractorul este echipat cu patru circuite hidraulice exterioare pentru controlul accesoriilor: două circuite cu prize în spate și două circuite pentru controlul încărcătorului frontal sau hidraulicii frontale.

CABINA

Cabina este spațioasă, cu comenzile și manetele dispuse ergonomic, precum și un joystick pentru comanda încărcătorului frontal. În standard, cabina îndeplinește cerințele ROPS și FOPS. Tractorul este echipat standard cu aer condiționat eficient. Panoul de instrumente cu afișaj digital afișează informațiile de bază. Scaunul cu suspensie minimizează transmiterea vibrațiilor către șofer și oferă un loc de muncă confortabil.

HORTUS CL 65

HORTUS CL 65

Hortus CL se remarcă printr-o cutie de viteze mecanică - SyncroShuttle, 24/24 de viteze.HORTUS HS 65

HORTUS HS 65

HORTUS HS este echipat cu inversor hidraulic (PowerShuttle) ceea ce asigură un confort sporit.
Prezentare tractor Zetor Hortus

Caracteristici aici ...