Detaliu produs #PRIMO

Zetor PRIMO
* Informatiile Tehnice - le regasiti in sectiunea DOCUMENTE PDF.
* Echipamentul poate fi diponibil in diverse MODELE, consultati sectiunea.
* Pentru o prezentare mai detaliata, consultati sectiunea de VIDEO al echipamentului.

TRACTOR COMPACT DE TUNS IARBA

Tractor de tuns iarba compact ZETOR PRIMO HT 20 oferă manevrabilitate perfectă, stabilitate și eficiență chiar sub sarcini maxime de lucru. Este disponibil în versiunea fără cabină dar cu cadru de protecție ROPS. ZETOR PRIMO este potrivit în special pentru întreținerea peluzelor și suprafețelor mari de iarbă.

MOTORUL

Tractoarele ZETOR PRIMO sunt echipate cu motoare Yanmar de 19 CP, care au încorporate cele mai noi standarde de emisii -  Stage V. Aceste motoare cu trei cilindri și răcite cu lichid asigură eficiența operațiunilor și un consum de combustibil redus. 

TRANSMISIE

Fiecare tractor ZETOR PRIMO este echipat standard cu o cutie de viteze hidrostatică cu două trepte. Comenzile cu două pedale (înainte și înapoi) oferă confort ridicat în timpul exploatării. Echiparea tractoarelor PRIMO cu acest tip de cutie de viteze asigură o funcționare lină și silențioasă.

TEHNOLOGIA 4WD

4WD este echipamentul standard pentru gama PRIMO. Permite o rază de virare mică și o tracțiune ridicată, de exemplu atunci când utilizați tractor în condiții dificile.

PUNCT DE TĂIERE

Puntea de tăiere de 54 ”furnizată standard garantează o cosire eficientă.

 

PRIMO HT 20 NC *

PRIMO HT 20 NC *

Modelul PRIMO HT 20 NC se remarcă prin fiabilitate și simplitate.Prezentare PRIMO 40

Prezentare modului de lucru pentru PRIMO 20

Caracteristici aici ...