AGROMEC SÂNCRĂIENI S.A.
AGROMEC SÂNCRĂIENI S.A.

Tel: 0745-091-354
Adresa: Sat Sancraieni, nr. 546, jud. Harghita
Email: darvas.bela@yahoo.com

Societatea AGROMEC SÂNCRĂIENI S.A. este partenerul nostru cu exclusivitate pe zona arondată. În afară de comerciant de tractoare și utilaje agricole, partenerul nostru este un impotant producător de cartofi în zona sa.

AGROWEST BMB S.R.L.
AGROWEST BMB S.R.L.

Tel: 0726-180-442
Adresa: sat Cernat, nr. 654/C, jud. Covasna
Email: agrowest@agrowest.ro

Societatea AGROWEST BMB S.R.L. este partenerul nostru cu exclusivitate pe zona arondată. Partenerul nostru este și importator exclusiv de mașini de scos cartofii și comerciant de alte mărci de tractoare și utilaje agricole.

AJG TRUCKS AND TRAILERS S.R.L.
AJG TRUCKS AND TRAILERS S.R.L.

Tel: 0742-287-260
Adresa: str. Cătănoaia, nr. 33, București
Email: office@ajgrom.ro

Societatea AJG TRUCKS AND TRAILERS S.R.L. este partenerul nostru cu exclusivitate pe zona arondată. Partenerul nostru este și jucător pe piaţa carosărilor de vidanje, comerciant de pompe de vid, linii de vid, accesorii pentru rezervoare care echipează şi alte mărci de vidanje.

FABIOSERVICE S.R.L.
FABIOSERVICE S.R.L.

Tel: 0723 301 138
Adresa: loc. Brăila, șos. Râmnicu Sărat, nr. 59, jud. Brăila
Email: office@fabioservice.ro

Societatea FABIOSERVICE S.R L. Este partenerul nostru cu exclusivitate pe zona arondată. Partenerul nostru este și un important punct de service și reparații în zona sa specializat în hidraulică.

RIDACON TEX S.R.L.
RIDACON TEX S.R.L.

Tel: 0751-112-220
Adresa: loc. Slatioara, Str. Oltului, nr. 58, jud. Olt
Email: office@ciusnel.ro

Societatea RIDACON TEXS.R.L. este partenerul nostru cu exclusivitate pe zona arondată. Partenerul nostru este un important furnizor de piese de schimb, cu un magazin specializat.

TOPZONE S.R.L.
TOPZONE S.R.L.

Tel: 0754-042-888
Adresa: Soseaua Tulcei nr. 1, Loc. Ovidiu, Jud. Constanta
Email: office@topzon.ro

Societatea TOPZONE S.R.L. este partenerul nostru cu exclusivitate pe zona arondată. În afară de calitatea de dealer, partenerul nostru este și importator pe o largă gamă de utilaje și ehipamente.Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.