Garantăm succesul afacerii dumneavoastră

Înainte de a fi vânzători de utilaje am fost și suntem fermieri și întreprinzători.

Conducerea societății este asigurată de 5 persoane cu specializare ideală pentru tipul dumneavoastră de afacere:

- INGINER AGRONOM - deoarece agricultura trebuie făcută la modul profesionist.

Inginerul nostru agronom nu doar prin specializarea sa ci și prin experiența de peste 30 de ani în muncile câmpului vă oferă sfaturi și vă ajută la configurarea pachetului ideal de utilaje. "Nu este suficient să vinzi omului ci trebuie să te asigură că poate beneficia la maxim de bunurile achiziționate. Utilajele nu sunt o fiță, ele trebuie să aducă profit clientului"

-  INGINER ÎN CONSTRUCȚIA MAȘINILOR - dimensionarea utilajelor se face respecând raportul între dimensiunea fermei, utilajele existente în fermă și nevoile clientului.

Inginerul în construcția mașinilor oferă sfaturi esențiale astfel încât utilajele între ele să fie compatibile și să poată fi utilizate în agregat cu cele existente în fermă. "Este important ca ceea ce cumpără clientul să poată folosi. Spre exemplu în funcție de dimensiunea și  poziționarea fermei, tipul de sol recomandăm trupițele necesare la plug sau lățimea de lucru a semănătorii, organele active, etc. Clientul trebuie să utilizeze cu maximum de eficiență toate resursele materiale de care dispune"

 

- INGINER ÎN CONSTRUCȚIA MAȘINILOR - dimensionarea utilajelor se face respectând raportul între dimensiunea fermei, utilajele existente în fermă și nevoile clientului.

Inginerul în construcția mașinilor oferă sfaturi esențiale astfel încât utilajele între ele să fie compatibile și să poată fi utilizate în agregat cu cele existente în fermă. "Este important ca ceea ce cumpără clientul să poată folosi. Spre exemplu în funcție de dimensiunea și poziționarea fermei, tipul de sol recomandăm trupițele necesare la plug sau lățimea de lucru a semănătorii, organele active, etc. Clientul trebuie să utilizeze cu maximum de eficiență toate resursele materiale de care dispune"

- INGINER ÎN MECANIZAREA INDUSTRIEI AGRICOLE - întreținerea utilajelor agricole, instruirea operatorilor și păstrarea unei legături continue cu operatorul este esențială pentru un parc de utilaje complet funcțional.

"Nu este suficient doar să vindem un tractor sau un utilaj, trebuie să ne ocupăm de toate situațiile apărute pe parcursul exploatării atât în garanție cât și în perioada de post - garanţie"

- ECONOMIST ȘI CONTABIL - chiar dacă banii nu aduc fericirea, optimizându-ne achizițiile și costurile putem finanța nevoile clienților iar aceştia câştigă timp prețios și fericire alături de familie.
 "Avem grijă să finanțăm nevoile clienţilor, iar ceea ce nu putem finanța noi direct avem grijă să îndrumăm către partenerii noștri - băncile și IFN-urile"Echipa de vânzări

Echipa noastră de vânzări are două componente: prima componentă este alcătuită din agenți de vânzări angajați direct și cea de-a doua componentă este alcătuită din societățile partenere membre ale rețelei de distribuitori autorizați pe teritoriul național.

Deoarece ne respectăm atât clienții cât și agenții și partenerii contractuali zonele arondate beneficiază de exclusivitate și prețurile sunt stabilite la nivel național.

Interacțiunea cu clienții este una dinamică, alegem prezentările active, demonstrațiile în câmp și expozițiile de profil.Echipa de service

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam convallis urna at turpis faucibus lobortis. Integer faucibus, ipsum ut pulvinar interdum, urna quam efficitur ante, eu euismod erat justo commodo justo. Quisque non mattis ligula, sed eleifend enim. Fusce id nisi eget lacus consequat ullamcorper. Nunc lorem felis, sodales quis finibus eleifend, ullamcorper iaculis elit.
Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies sau/si Politica de Confidentialitate si apoi sa confirmi acordul tau.